Over Ons

Afspraak is afspraak en service op de eerste plaats!

Autobedrijf Jan van Dijk is een dienstverlenende organisatie die zich richt op het verzorgen van mobiliteit aan particulieren en het bedrijfsleven.

Autobedrijf Jan van Dijk is een dienstverlenende organisatie die zich richt op het verzorgen van mobiliteit aan particulieren en het bedrijfsleven.

De professionaliteit en het zakelijke karakter van het bedrijf gaan gepaard met traditionele waarden en normen. U krijgt alle aandacht die van een autobedrijf verwacht mag worden. Door de persoonlijke benadering voelt u zich thuis in ons bedrijf. Het personeel beschikt over de juiste kwaliteiten en kent uw wensen. Verantwoordelijkheidsgevoel, servicegerichtheid en vakkennis zijn kenmerkend voor de organisatie.

Onze missie

Het verzorgen van kwalitatieve mobiliteit aan particulieren en het bedrijfsleven, waarbij we respectvolle klantenbehandeling, traditionele normen/waarden en lange termijn relatie hoog in het vaandel hebben staan.

Persoonlijke benadering

Autobedrijf Jan van Dijk straalt betrouwbaarheid uit. Afspraak is afspraak. Mocht de gewekte verwachting een keer niet kunnen worden waargemaakt, dan wordt u daar ruimschoots van tevoren van op de hoogte gesteld. Autobedrijf Jan van Dijk ziet zich als verlengstuk van u. De pro-actieve opstelling geeft aan dat Jan van Dijk Brielle bekend is met uw wensen en verlangens, zodat daar ook op kan worden ingespeeld.

Autobedrijf Jan van Dijk plaatst service op de eerste plaats. U mag dat als klant ook verwachten. Geen wachttijden bij onderhoudsbeurten of eventuele reparaties. Snel reageren bij acute problemen; elk uur dat een auto stil staat kan voor u productieverlies betekenen. Een flexibele opstelling; uw belang staat tenslotte voorop. Het autobedrijf heeft meer vestigingen met werkplaatsen. Er is altijd vervangend vervoer beschikbaar.

Dat Autobedrijf Jan van Dijk een groot gebied bedient, mag duidelijk zijn. Autoliefhebbers in de wijde regio weten in steeds toenemende mate de weg naar Autobedrijf Jan van Dijk te vinden.

We heten u een warm welkom

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over nuttige en praktische zaken rondom uw eigen auto, klik dan hier

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0181 413777 info@janvandijk.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0181 413777

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×