Grote beurt Hellevoetsluis

Grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Jan van DijkB

Laat de grote beurt aan uw auto uitvoeren door VETOS Autobedrijf Jan van Dijk te Hellevoetsluis. Wij zijn gespecialiseerd in Toyota, maar werken aan alle merken!

Bent u benieuwd naar de kosten van een grote beurt aan uw auto? De kosten van een grote beurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Autobedrijf Jan van Dijk in Brielle nooit te veel.

Wanneer een grote beurt?

Bij nieuwe auto’s verschijnt vaak een melding wanneer een grote beurt nodig is. Heeft u geen nieuwe auto? Dan doet u er verstandig aan om eens in de twee jaar of elke 30.000 km een grote beurt uit te laten voeren door Autobedrijf Jan van Dijk. Een onderhoudsbeurt is nooit overbodig en maar noodzakelijk wanneer u uw auto in optimale staat wilt houden. Autobedrijf Jan van Dijk voert de grote onderhoudsbeurt graag voor u uit! Wilt u meer informatie over het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt? Kom langs in onze werkplaats in Hellevoetsluis of neem contact met ons op.

Grote beurt aan uw auto bij Autobedrijf Jan van Dijk

Veilig op pad

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autobedrijf Jan van Dijk gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.Gespecialiseerd in Toyota

Wij checken o.a.

  • het remsysteem
  • de remolie
  • de bougies
  • de banden
  • de verlichting
  • de airbags

Verschil grote en kleine beurt

Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt een auto op verschillende punten nagelopen. Zo wordt er gekeken of alle onderdelen van de auto goed functioneren en of ze aan vervanging toe zijn. Dit ter voorkoming van onverwachte onderhoudskosten en pech onderweg. Het belangrijkste verschil tussen een grote en een kleine beurt aan een auto is vooral dat er bij een grote onderhoudsbeurt veel intensiever naar een auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij een kleine beurt op minder punten nagekeken. Dit betekent niet dat een kleine onderhoudsbeurt minder belangrijker is. Door beide onderhoudsbeurten uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de toekomst! Kom langs bij Autobedrijf Jan van Dijk in Hellevoetsluis!

Service is bij uw VETOS Merkspecialist vanzelfsprekend en naast de grote beurt kunt u bij ons in Hellevoetsluis terecht voor veel meer diensten. Wij zijn gespecialiseerd in Toyota, echter hebben verstand van alle merken!

Plan uw onderhoudsbeurt online!      VETOS hart voor uw auto

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0181 413777 info@janvandijk.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0181 413777

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×