Autobedrijf Jos Enthoven

Op zoek naar een uitstekend alternatief voor Autobedrijf Jos Enthoven? Honda dealer en VETOS Merkspecialist Autobedrijf Jan van Dijk uit Brielle is het nieuwe adres voor u!

Na het sluiten van Autobedrijf Jos Enthoven kunt u alle diensten die u voorheen bij hen uit liet voeren bij ons terecht. Wij helpen u direct verder!

Afspraak is afspraak en service op de eerste plaats!

De professionaliteit en het zakelijke karakter van het bedrijf gaan gepaard met traditionele waarden en normen. U krijgt alle aandacht die van een autobedrijf verwacht mag worden. Door de persoonlijke benadering voelt u zich thuis in ons bedrijf. Het personeel beschikt over de juiste kwaliteiten en kent uw wensen. Verantwoordelijkheidsgevoel, servicegerichtheid en vakkennis zijn kenmerkend voor de organisatie.

Neem gerust contact op of plan een afspraak!

Subaru, Peugeot, Toyota en meer

Wij zijn gespecialiseerd in Toyota en officieel Honda dealer, maar ook met uw Subaru, Peugeot, Chevrolet of ander merk auto bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Onze up-to-date geschoolde monteurs weten exact wat uw auto nodig heeft. Door onze officiële werkplaatsapparatuur werken wij zeer nauwkeuring en gebruiken wij enkel originele onderdelen.

 

Persoonlijke benadering

Autobedrijf Jan van Dijk straalt betrouwbaarheid uit, zoals u ook gewend was van Autobedrijf Jos van Enthoven. Afspraak is afspraak. Mocht de gewekte verwachting een keer niet kunnen worden waargemaakt, dan wordt u daar ruimschoots van tevoren van op de hoogte gesteld. Autobedrijf Jan van Dijk ziet zich als verlengstuk van u. De pro-actieve opstelling geeft aan dat Jan van Dijk in Brielle bekend is met uw wensen en verlangens, zodat daar ook op kan worden ingespeeld.

 

Maak vandaag nog uw afspraak bij VETOS Merkspecialist Autobedrijf Jan van Dijk in Brielle!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0181 413777 info@janvandijk.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0181 413777

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×